Clean Center Urania Fertőtlenítő kézi mosogatószerClean Center Urania Fertőtlenítő kézi mosogatószer

Clean Center Urania fertõtlenítõ mosogató 1 l

Még nincs értékelés Gyártó Clean Center E-mail
Fogyasztói ár2995,00 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül 2358,27 Ft
Az áfa összege 636,73 Ft
Ár / l 2995,00 Ft
Jelenlegi raktárszint:
12
Választható típusok Tooltip
  • Leírás
  • Vélemények
Clean Center Urania Fertőtlenítő kézi mosogatószer.

Kombinált mosogatószer. Egy fázisban tisztít és fertőtlenít, így rengeteg víz és energia (munkaidő) takarítható meg.

Baktericid (MRSA), fungicid, virucid. Az Urania fertőtlenítő mosogatószer a HACCP-ben előírt fertőtlenítésen felül (MRSA) és virucid hatással rendelkezik, ezzel alkalmassá téve magát az egészségügyi / kórházi használatra. Baktériumölő, élesztőgomba-ölő, penészgomba-ölő, vírusölő, rezisztens baktériumokat ölő.

Gyors fertőtlenítő hatás (5 perc). Ennyi idő alatt elvégezhető a mosogatási művelet az áztatás közben, így amíg eltelik az 5 perc, addig sem kell várni.

Nagyon alacsony felhasználási koncentráció (0,5%). 0,5%-os alkalmazással -nagy fehérjeterhelés mellett-tökéletesen tisztít és fertőtlenít.

Klór-és oldószermentes. A klór mérgező szaga és rendkívül maró hatása mellőzésével mosogatja el a tányérokat, edényeket és evőeszközöket.

Friss citrus illat (narancs). Kellemes közérzetet biztosít a mosogatás közben, és nem befolyásolja a feltálalt ételek élvezhetőségét.

Foszfátmentes. A csatornákon keresztül, az állóvizekbe jutó foszfátterhelés eutrofizációt okoz, amely a halállomány és a helyi fauna pusztulásához vezet. Az Urania fertőtlenítő mosogatószer foszfátmentes összetétele környezetkímélő mosogatási technológiát tesz lehetővé.

                          

Felhasználási területei:

Egészségügy - Élelmiszeripar - Intézmény - Italgyártás - Közétkeztetés - Vendéglátóipar.                                           

Illata: narancs

Minőségét megőrzi: 2 évig.  

 

A Clean Center Urania Fertőtlenítő kézi mosogatószer alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

 

Biztonsági adatlap Clean Center Urania Fertőtlenítő kézi mosogatószer

Log in

create an account

A weblap cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény elérése céljából. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja tiltásukat.