A BOKK Paper Kft. és a Lucart Group

A BOKK Paper Kft. a Lucart Group tagja lett.

2016. májusában a BOKK Paper Kft. a nemzetközi Lucart Group tagja lett. A Lucart cégcsoportba való belépéssel a magyar vállalat egyesíti a helyi partner megbízhatóságát egy nemzetközi cégcsoport szakértelmével annak érdekében, hogy nagyobb piaci szegmenst lefedve még nagyobb termékválasztékot és hatékonyságot nyújtson, mint valaha.

A BOKK Paper Kft. megbízhatóság és partnerkapcsolat.

A BOKK Paper Kft. Magyarország vezető higiéniai papír termékek gyártója volt a professzionális, közületi szegmensben és egy kiemelkedő szereplője volt a kelet-európai régiónak. A BOKK Paper Professional Hygenie márkájával nagyszerű partnere azon forglamazóknak, akik mindig elismerik a szolgáltatás megbízhatóságát, a piaci ismereteket és a termékek minőségét.

A Lucart Group stabilitás és innováció.

A Lucart csoport a papírtermékek, higiéniai papírok és az úgynevezett 'airlaid' törlőkendők vezető európai gyártói között van jelen. Szakértelmét tükrözik élenjáró termékei és az a nemzetközi szintű szervezet, amely az összes érintett szektort lefedi. A Lucart Professional a célzott piacai számára a higiéniai tissue és airlaid papírtermékek és az azokhoz tartozó adagolórendszereke átfogó választékát kínálja, amelyek új mércét állítanak fel a hatékonyság és a környezeti fenntarthatóságot tekintve.

A Lucart Group 7 gyárral, 10 papírgyártó géppel, 55 papírfeldolgozó gépsorral rendelkezik Európa szerte. Termékeivel 72 ország piacán van jelen.

A felvásárlással a Magyarországon kapható higiénia papír termékek köre jelentősen kibővült, és az eddig forgalmazott termékek is elérhetőek maradtak. Új, innovatív megoldások elérhetőek mostantól Magyarországon is.

A Lucart Group története

Lucart története az olasz kiválóságnak köszönhető, amely lehetőséget adott az ökológia számára, hogy saját környezetvédelmi kritériumai alapján saját termelési és logisztikai rendszereit szervezze meg. 

fiberpack

Abban az időben, amikor a természetre helyezték a hangsúlyt, az ökológia olyan kifejezés volt, amelyet nem nagyon használtak. Jelenleg az ilyen elkötelezettség eredménye a Fiberpack® néven ismert, és folytatódik annak biztosításával, hogy a vállalatok és a környezet közötti kapcsolat egyre szilárdabbá és pozitívabbá váljon. 

Az első olyan cég, amely Olaszországban fejlesztette ki a pépes festékeltávolítási technikát, hogy szöveti papírra és lágy üvegezett papírra készítsen rugalmas csomagolást.

 

Ecolabel 2011 en
Ökolabel
: Az első papírgyár Olaszországban, hogy megkapta az ökológiai minőségi címkét az Európai Unióban kiadott termékekre.

 

Az egyik első európai vállalat, a speciális szövet- és üvegpapír-alapanyag-ágazatra való tekintettel, mely megszerezte az UNI EN ISO 9001 minőségtanúsítást és a UNI EN ISO 14001 környezetirányítási rendszer tanúsítást.

Az egyik első európai integrált létesítmény (Diecimo - Lucca), amely szöveteket (papírt és ugyanazon a helyszínen történő átalakítást) gyárt és az EMAS-rendszerben nyilvántartott.

Az első olyan olaszországi papírgyár, amely a PEFCTM tanúsítványt (logó engedély: PEFC / 18-32-05) szerezte be a fenntartható erdőgazdálkodásból származó cellulózszálak felhasználására, olyan súlyos szabványok szerint, amelyek figyelembe veszik a környezeti, társadalmi és Gazdasági szempontok. A tanúsítványt kiterjesztették a francia üzemekre is.

A Lucart, mind Olaszország, mind Franciaország számára, büszke lehet az FSC® (pl. FSC-C100456; letéti övezet kód: SA-COC / CW-002617) több helyszíni tanúsítványára, mely tanusítja a  helyes és felelős módon kezelt fenntartható erdőkből származó cellulózszálak használatát a  vonakozó szigorú környezetvédelmi, társadalmi és gazdasági előírások szerint.

Az egyik első európai papírgyár, amely egy éves környezetvédelmi jelentést tesz közzé, amely leírja és összefoglalja a környezetre vonatkozó politikákat, programokat, célkitűzéseket és konkrét lépéseket.

Küldetés, jövőkép és értékek

Új üzleti modellek létrehozása

A Lucart Csoport fejlesztési stratégiája világos "küldetésen" alapul, amely a termékcsoport minőségét és figyelmét az ügyfelek és a környezet számára meghatározza, mint a fő célcsoportot. Egy távlati "elképzelés", amely arra készteti a Lucart Group-ot, hogy megérdemeljék ügyfeleik bizalmát; A hangos, etikai és vállalkozói "értékek" tiszteletben tartása, amelyek az összes stratégiai döntésük irányvonalai.

Küldetés

Kitűnő minőségű papírok előállítása a piaci és környezetvédelmi követelményeknek megfelelően.

Jövőkép

Szeretnének az ügyfelek referencia partnere lenni az általuk működtetett különböző piacokon, kiemelve a munkájuk minőségét, szakszerűségét és megbízhatóságát.

Értékek

        - Szakmaiság: Az előrelátó stratégiának a szakmaiságra, a kompetenciára, a komolyságra és a korrektségre kell épülnie.

        - Minőség: A termékek és szolgáltatások minőségi kiválósága, amely az innovációval kapcsolatos folyamatos kutatás révén is elérhető, a legjobb módja annak, hogy garantálják a vevői elégedettség magas szintjét.

        - Felelősség: A modern vállalkozói tevékenységnek olyan felelős fejlesztési modellt kell követnie, amely garantálja a jogok és szabályok tiszteletben tartását, a személyzet képzését és fejlesztését, a munkakörnyezet biztonságát és jólétét.

        - Fenntarthatóság: Az állandó elkötelezettség a környezeti hatás csökkentésére az egész termelési folyamat során, valamint a száraz és újrahasznosított rostpép racionálisabb felhasználásának elősegítése a végtermék végfelhasználása szerint.

        - Nyereségesség: Értékteremtés az ügyfelek, az alkalmazottak és a részvényesek számára a Lucart Csoport folyamatosságának és növekedésének biztosítása érdekében.

A Lucart Group története a 30-as évekig nyúlik vissza, amikor a Pasquini család úgy döntött, hogy létrehoz egy papírgyártó gyárat a Villa Basilica-ban (Lucca). Kezdetben a gyártás elsősorban egyoldalas üvegpapírra összpontosított a rugalmas csomagolás, asztalterítő és placemats számára. Ezt követően a 80-as évek végén a csoport diverzifikálta tevékenységét, amely beléptette a szövetpiacot is (konyhai tekercsek, kéztörlők, törlőkendők, toalettpapír, szalvéták stb.).

A csoportfejlesztés főbb eseményei:

1953. Az F.lli Pasquini snc Cartiera Lucchese alapítésa

1966. A PM1 üzembe helyezése Porcari (Lucca) új üzemében, ahol a Cartiera Lucchese fürdő központja

1976. A PM2 üzembe helyezése Porcari (Lucca) üzemében

1983. A PM3 üzembe helyezése Porcari (Lucca) üzemében

1987. A PM4 indítása Porcari (Lucca) üzemében, az első papírgyártó gépük beüzemelése

1988. A Diecimo (Lucca) gyár létesítése

1990. A PM5 üzembe helyezése Diecimo (Lucca) üzemében

1991. A PM6 üzembe helyezése Diecimo (Lucca) üzemében

1993. A Cartiera Lucchese France, francia ügyfelek irányításával foglalkozó kereskedelmi társaság létrehozása

1996. A PM7 és a diecimo (Lucca)

1997. Az Eco Lucart születése, mely tissue termékek a világon elsőként használták  a MaterBi csomagolást (biológiailag lebontható műanyag)

1998. Lucart Iberica, a spanyol-portugál ügyfelek irányításával foglalkozó kereskedelmi társaság létrehozása. A Lucart France létrehozása a Troyes-i üzem megalapításával. A Cartiera Lucchese az első olyan olasz cég, amely megkapja az EU "ökocímkéjét".

2001. A PM8 üzembe helyezése a Troyes-i üzemben. A Troyes gyárban a világ első dombornyomó gépe a decor dombornyomott technológiával indul.

2006. A Diecimo gyár megkapja az EMAS környezeti tanúsítványt. A Hygenius Toilet, az első automata vágópapír adagoló bevezetése.

2007. A Fato Professional srl cég, amely átvette a Fato Italia srl ​​menedzsmentjét, vezető szerepet játszott színes és díszített asztalterítők és szalvéták gyártásában. Az első toalettpapír csomag bevezetése, 2 szuper-maxi tekercs, egyik a másik a tetején (2 szuper maxi tekercs = 8 hagyományos tekercs).

2008. A Novatissue sas társaság létrehozása, amely a Novacare sa szövet ágazatot átvette

2009. A Lucart Group nevének elfogadása (a Cartiera Lucchese Group helyett), hogy azonosítsa azon cégek csoportját, amelyek a Cartiera Lucchese cég vezető cégére vonatkoznak.

2010. A Diecimo-ban új és egyedülálló rendszert vezetett be Olaszországban a Tetra Pak dobozokban lévő cellulózszálakból készült 100% ökológiai papír előállításához.

2011. A Cartiera Lucchese S.p.A szerezte meg a BS OHSAS 18001: 2007 tanúsítványt (British Standard Occupational Health and Safety Assessment Series). A Laval sur Vologne-ban (Novatissue) a Tetra Pak dobozok újrahasznosítására szolgáló második rendszert vezetnek be, hasonlóan a Diecimo-hoz. Elindulnak a márkák Eco Natural Lucart (Professional Market) és Grazie Natural Lucart (Consumer Market).

2012. Georgia-Pacific Italia srl ​​felvásárlása: ezzel a megállapodással a Cartiera Lucchese spa tulajdonosa az olasz Castelnuovo Garfagnana (LU) és Avigliano (PZ) üzemeknek, a genovai igazgatási hivatalok tulajdonosa és megszerezte a Tenderly és Tutto márkákat Olaszországban és minden országban. Ugyanakkor a Georgia-Pacific Italia srl ​​cég nevét Airtissue srl-ra változtatja.

2013. Minden olasz cég egyesülése a Lucart spa-ba. A Tenderly és az Tutto Pannocarta márkák újraindítása.

2016. A Lucart Csoport felvásárolja a Bokk Paper KFT-t.

 

A Lucart Kft. termékei megtekinthetőek itt!

 

*Forrás: www.lucartgroup.com

Login to post comments

Log in

create an account

A weblap cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény elérése céljából. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja tiltásukat.