Innoveng Inno-Sept kézfertőtlenítő folyékony szappan 1 lInnoveng Inno-Sept kézfertőtlenítő folyékony szappan 1 l

Innoveng Inno-Sept fertõtlenítõ szappan 1 l

Még nincs értékelés Gyártó Innoveng E-mail
Fogyasztói ár1965,00 Ft
Fogyasztói ár áfa nélkül 1547,24 Ft
Az áfa összege 417,76 Ft
Ár / l 1965,00 Ft
Jelenlegi raktárszint:
67
Választható típusok Tooltip
  • Leírás
  • Vélemények
Innoveng Inno-Sept kézfertőtlenítő folyékony szappan 1 l

Folyékony halmazállapotú, kvaterner ammóniumvegyületet tartalmazó higiénés kézfertőtlenítő folyékony szappan.

Hatásideje 30 másodperc, amely idő alatt kifejti mikrobicid hatását. Hepatitis A, B, C és HIV és H5N1 (madárinfluenza) vírus ellen is hatásos.

A kezet nem szárítja, kézvédő adalék tartalmánál fogva annak finom tapintást ad. Felhasználható minden olyan helyen, ahol a kézmosáson kívül a kéz hatékony fertőtlenítésére is szükség van, elsősorban az élelmiszeripari üzemek, konyhák, cukrászdák, köz- és betegellátó intézmények, iskolák, óvodák és minden olyan helyszín, ahol sok ember megfordul és a kézzel átvihető fertőzés kockázata nagy. A termék összetételénél fogva az intenzív fertőtlenítő hatás mellett (30 másodperc) erőteljes tisztító hatással is rendelkezik. A termék OTH engedéllyel rendelkezik, ezért az egészségügy területén használható.

OÉTI: 3776-1/1998

OTH: 934-4/2007

A Innoveng Inno-Sept kézfertőtlenítő folyékony szappan alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Biztonsági adatlap Innoveng Inno-Sept kézfertőtlenítő folyékony szappan

Log in

create an account

A weblap cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény elérése céljából. Ha nem engedélyezi őket, számítógépe böngészőjében bármikor beállíthatja tiltásukat.